top of page

OVER ONS

Wie is BLE nv

Bouwkranen, mobiele kranen zijn meer dan techniek alleen. Natuurlijk zijn onze machines wonderen van technologie, die uitblinken door hun prestaties, wendbaarheid en veiligheid. Maar in het heetst van de strijd hebt u meer nodig dan een briljante machine.

Daarom zijn wij verdeler van de volgende vertrouwde topmerken: Grove, Potain, MiDi cranes en JMG. Immers, het is niet de machine die telt, maar wat ze betekent voor uw bedrijf. Aan elke machine hangt een verhaal. Wanneer wij u een kraan verkopen zorgen wij ervoor dat het uw succesverhaal wordt.

We gaan heel ver om u de perfecte bouwkraan of mobiele kraan te leveren die precies past bij uw behoeften en doeleinden.

Maar bovenal is het ons ongeëvenaard niveau van dienstverlening dat u zal brengen waar u heen wil. Samen zorgen wij ervoor dat u het hoogst mogelijke rendement op uw investering krijgt.

Missie

Belgian Lifting & Equipment Company nv is een sterk klantgerichte organisatie die ernaar streeft een volledig assortiment van premium merken aan te bieden voor diverse hijswerken, gaande van all terrein, ruw terrein, snel montage, dakwerk en elektrische pick & carry kranen.

Visie

Wij willen onze klanten bijstaan om op het hoogste niveau te presteren en, nieuwe kwaliteits -en veiligheidsnormen te stellen ver boven die van hun concurrenten.

Waarden

BLE core values
bottom of page